Home Lifestyle Am Devenit Ambasadori DIFF Eyewear

Am Devenit Ambasadori DIFF Eyewear

by Bianca and Maria
Ambasadori DIFF Eyewear

Am devenit ambasadori DIFF Eyewear nu numai din cauza produselor lor cool, ci și datorită faptului că sunt un brand conștient din punct de vedere social. Misiunea lor este clară: pentru fiecare pereche de ochelari de soare achiziționată, DIFF va dona o pereche de ochelari sau va finanța un examen oftalmologic pentru cineva în nevoie.

Este posibil să fi auzit despre DIFF Eyewear prin intermediul Instagram sau alte platforme de socializare. Social media este plină de poze ale celebrităților și ale influencerilor etalându-și frumoșii ochelari colorați. DIFF Eyewear este o companie din Statele Unite care produce „ochelari de soare lucrați manual, de calitate înaltă la un preț rezonabil.”

Până in prezent, DIFF a donat peste 200.000 de perechi de ochelari de vedere sau examene oftalmologice si se așteaptă ca această cifră să depășească 300.000 sau mai mult până la sfârșitul anului 2017.

Acum poți să fii și mișto și mândră că faci ceva bun pentru altcineva, amăndouă în același timp.

În calitate de ambasadori ai brandului, avem un cod de reducere de $10 pe care să-l utilizezi pentru orice comandă. Poți primi codul de discount apasând pe butonul COD REDUCERE $10 de pe pagina asta.

EXPEDIERI & LIVRĂRI


Am vrut să scriem acest articol nu numai pentru a te anunța că am devenit ambasadori DIFF Eyewear. Ci și pentru a te informa în detaliu despre cum funcționează livrarea din Statele Unite, acolo unde este sediul companiei.

Dacă ai mai comandat produse din afara țării ești probabil conștientă de problemele pe care le poți întâmpina la livrare. Mai ales dacă ai ghinionul ca pachetul să ajungă în mâinile super capabile ale Poștei Române.

Pe siteul DIFF Eyewear, ei zic așa despre livrările internaționale:

Comenzile internaționale sunt expediate de la sediul DIFF Eyewear din Los Angeles. Dacă nu este specificat sau ales altfel, comanda dvs. va fi livrată prin DHL Global Mail cu codul de tracking inclus. Comanda dvs. va fi procesată în 24-48 de ore, în funcție de momentul în care este plasată. Aceștia vă vor trimite codul de tracking prin email după ce comanda a fost expediată.

 

Timp Estimat de Livrare:

 

DHL Global Mail = 2-3 Săptămâni în Medie (frecvent mai rapid)

DHL Express Canada = 2-5 Zile Semnătură Obligatorie

DHL Express Global = 3-5 Zile Semnătură Obligatorie

 

Toate expedierile includ cod de tracking, trimis de aceștia automat prin email, dar puteți, de asemenea, să îl solicitați oricând prin email sau telefon. Aceștia nu sunt responsabili pentru pachetele care arată că au fost livrate, dar nu au fost primite.

 

IMPOZITE/TAXE/TARIFE – UNELE ȚĂRI POT AVEA TAXE PENTRU PRODUSE IMPORTATE, COMPANIA NU ARE NICIUN CONTROL PRIVIND ACESTEA ȘI TOATE TAXELE VOR FI RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRĂ

Deci, comanda va fi trimisă prin DHL Global Mail. Treaba cu DHL Global Mail (care e o ramură mai… ieftină să zic așa, a DHL-ului cu care ești probabil obișnuită) stă cam așa: din State și pănâ la vama la București, pachetul tău va fi pe mâna DHL Global Mail. De acolo însă, coletul va fi predat ori Poștei Române, ori la Urgent Cargus.

  • Dacă ai nenorocul să ajungă la Poșta Româna, pe lângă faptul ca ți se vor mai adăuga câteva zile de așteptare, va trebui să îl ridici de la vama Poștei Române din orașul tău și să plătești vama și impozitul pe colet. Dacă pe colet scrie că valoarea lui este până în €150, nu va trebui să plătești decât TVA-ul în lei al totalului de pe pachet (transport inclus). Dacă este peste €150, se mai adaugă alte costuri de vamă.
  • Dacă pachetul ajunge la Urgent Cargus, aceștia ti-l vor aduce frumușel la ușă și nu vei plăti nimic (așa ni s-a întâmplat cu comanda de la Nike, pachetul de la DIFF însă a fost receptat de Poșta Română).

Acum, întrebarea este cum să faci ca pachetul să fie expediat de Urgent Cargus. Cea mai bună opțiune este să suni la DHL Global Mail cu codul de tracking la îndemână (evident după ce comanda îți este expediată că atunci primești codul de tracking), și să le spui că dorești cu tot dinadinsul ca pachetul să fie predat oricărui alt curier în afară de Poșta Română. Treaba asta merge și cu Amazon, în caz că nu știai, însă vorbești direct cu Amazon și trebuie anunțați de îndată ce plasezi comanda.

DIFF Eyewear Ambassadors

EXPERIENȚA PERSONALĂ


Am plasat comanda cu DIFF pe 24 august pentru Astro – Matte Black Frame & Grey Mirror Polarized Lens (Bianca) și ZOEY – Black Frame & Pink Mirror Lens (Maria). Comanda a fost expediată ziua următoare, iar pe 31 august a ajuns în București. De acolo, a tot stat în prelucrare până pe 7 septembrie, eu primind înștiințarea de la poștă a doua zi (vineri). Luni am fost să-l ridic (că nu te poți duce așa în fiecare zi cum vrei tu, la vamă au program până la 13:00, 4 zile pe săptămâna) și, așa cum era de așteptat, a trebuit să plătesc TVA de 19% pe totalul de pe pachet, cu transport cu tot. Nu contează că am avut reducere sau că nu am plătit de fapt transportul (DIFF a avut o ofertă atunci) și că eu nu am plătit, de fapt, atât. Am avut noroc că a fost totul sub  €150, altfel mai plăteam și vamă la el.

Nu am sunat la DHL Global Mail pentru că pur și simplu am uitat și am ajuns să ne bazăm pe noroc. Aia e, costă delăsarea.

Ochelarii sunt superbi. Au venit ambalați cu grijă, într-o cutie mică, fiecare într-o altă cutie mică. Sunt echipați din start cu husă și o folie de plastic, dar dacă vrei toc la ei, trebuie să-l comanzi odată cu ochelarii de pe DIFF.

CONCLUZIE


În concluzie, DIFF Eyewear este o companie parțial caritabilă, cu produse cool, de calitate și cu un serviciu clienți prompt și serviabil. Ai grijă doar la expediere.

Încă odată, dacă vrei să-ți comanzi propria ta pereche de ochelari de soare, și să ajuți pe cineva în același timp, îți punem la dispoziție un cod de reducere de $10 pe care să-l utilizezi pentru orice comandă. Poți primi codul de discount apasând pe butonul COD REDUCERE $10 de pe pagina asta.

Ți-a plăcut articolul noastru despre Ambasadori DIFF Eyewear? Ai întrebări, comentarii sau nelămuriri?

Scrie-ne mai jos sau contactează-ne, ne-ar plăcea să auzim de la tine!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy