Home Lifestyle Aplicatia 8fit Review & Giveaway International [INCHIS]

Aplicatia 8fit Review & Giveaway International [INCHIS]

by Maria
aplicatia 8fit

Am încercat aplicatia 8fit începând cu luna noiembrie a anului trecut și mi-a plăcut atât de mult că am trecut rapid de perioada gratuită de încercare (free trial) și am cumpărat abonamentul pro de 1 an.

De atunci am „așteptat” să văd dacă mă voi plictisi de ea, așa cum mi se întâmplă de obicei – mă îndrăgostesc de o aplicație și o folosesc tot timpul… până când mă plictisesc brusc de ea și-mi rămâne în telefon pentru următoarele 6 luni până când în sfârșit mă îndur să o șterg. Dar cu asta, nu. M-am surprins intrând des în aplicație și făcând toate antrenamentele și folosind o mulțime din rețetele lor super simple. Un exemplu de rețetă despre care am scris, aici.

De asemenea, SURPRIZĂ! După ce am decis să scriu acest articol și să-ți spun totul despre aplicatia 8fit, i-am contactat și i-am întrebat dacă sunt dispuși să ofere un cod de reducere pentru voi. Au oferit în schimb 3 abonamente pro de 1 an gratuite în valoare de $60! Așa că facem un giveaway. 🙂

Descarcă aplicația pe telefon prin acest link: aplicatia 8fit.

Aplicatia 8fit mi-a permis să revin în formă în propriul meu ritm și în funcție de programul meu de zi cu zi. Planurile lor de antrenamente sunt concepute pentru cei mai activi dintre noi, dar și pentru cei care nu s-au mai antrenat de mult sau care nu s-au antrenat niciodată în mod regulat, dar doresc să înceapă.

Mai întâi, o scurtă istorie


aplicatia 8fitAm fost jucătoare profesionisă de tenis pentru cea mai mare parte a vieții mele. Am început să joc la vârsta de 8 ani, m-am oprit la 17, iar apoi am jucat pentru universitatea din SUA pentru următorii 4 ani. De ce îți spun asta? Ca să știi că sunt obișnuită cu pregătirea fizică. Sunt obișnuită să mă trezesc la ora 6 dimineața și să mă antrenez de 3 ori pe zi timp de multe ore. Știu ce înseamnă activitatea fizică asiduă.

Ei bine, după ce am absolvit, toată această activitate fizică a încetat. Brusc. Prea brusc. Mi-a plăcut timpul liber oferit de lipsa de antrenamente și de pauza de la acea durere musculară neîncetată. Așa am continuat cu viața de zi cu zi, rar antrenându-mă, până când am ajuns în cea mai nasoală formă fizică a vieții mele și abia mă mai recunoșteam. Respiram greu urcând și coborând scările. Aveam nevoie de pauză după un mers pe jos un pic mai îndelungat. Aveam dureri de picioare după o zi de mers pe jos în vacanță. Nu mai puteam face o mișcare pe care obișnuiam să o fac fără să conștientizez până atunci. Și așa mai departe. Am decis să ies din această spirală descendentă și m-am angajat să mă antrenez de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Aplicatia 8fit


Nu am  timpul sau posibilitatea de a merge la sală, așa că am început să descarc și să încerc diferite programe si aplicații de fitness. Am ales aplicatia 8fit din mai multe motive, printre care:

  • Îmi pot personaliza programul în funcție de propriile mele nevoi (forma fizică foarte slabă și leziunile musculare vechi de care trebuie să am grijă).
  • Toate antrenamentele lor sunt concepute pentru a fi făcute acasă, chiar dacă nu ai niciun echipament de fitness disponibil.
  • Îți arată întotdeauna cum să execuți fiecare exercițiu.
  • Iubeste rețetele lor și planul de alimentație! Au o mulțime de rețete delicioase pregătite de nutriționiști pe care le poți face acasă. De asemenea, este foarte ușor să schimbi numărul de porții pentru fiecare rețetă (se actualizează instantaneu lista ingredientelor).
  • Rețetele lor iau în considerare consumul caloric, cât și consumul de macronutrienți (proteine, grăsimi, carbohidrați).
  • Poți să înregistrezi în aplicație mesele, antrenamentele și activitățile pe care le faci în afara celor din aplicație.
  • Partea mea favorită a planului de alimentație: lista de cumpărături! După ce îți planifici mesele, poți selecta zilele pentru care dorești să faci cumpărături, iar aplicația îți va oferi o listă de cumpărături extrem de utilă și categorizată, pe care o poți bifa în timp ce faci cumpărături!

Aplicatia 8fit mi-a permis să revin în formă în propriul meu ritm și în funcție de programul meu de zi cu zi. Planurile lor de antrenamente sunt concepute pentru cei mai activi dintre noi, dar și pentru cei care nu s-au mai antrenat de mult sau care nu s-au antrenat niciodată în mod regulat, dar doresc să înceapă.

GIVEAWAY


Pentru a participa în giveaway te invit să intri pe profilul meu de Instagram. Regulile super simple sunt:

  • asigură-te că urmărești (follow) @Our_Coterie & @8fit;
  • dă like la fotografie;
  • dă tag unui prieten în secțiunea de comentarii a fotografiei.

Giveaway-ul se desfășoară până Miercuri, 14 martie 2018 la miezul nopții. Cei trei câștigători norocoși a câte un abonament 8fit pro pe 1 an în valoare de $60 vor fi aleși a doua zi, Joi.

8fit app

Ți-a plăcut articolul Aplicatia 8fit Review & Giveaway International? Ai întrebări, comentarii sau nelămuriri? Scrie-ne mai jos sau contactează-ne, ne-ar plăcea să auzim de la tine!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy