Home MănâncăDulce Budinca de Chia cu Cacao

Budinca de Chia cu Cacao

by Maria
Budinca de Chia cu Cacao

Această budinca de chia cu cacao este încă una din rețetele descoperite prin aplicația 8fit. Mereu o folosesc atunci când nu vreau să risc și caut rețete care știu 100% că o să iasă.

Nu am mai folosit nicioadată până acum semnițe de chia sau cottage cheese în budincă așa că nu știam sigur cum o să-mi placă, dar am fost plăcut surprinsă. Odată ce totul este blenduit cum trebuie, vei gusta numai mierea dulce (sau siropul de agave) și mirosul de cacao de casă. De asemenea te vei simți și foarte bine având în vedere că mănânci un snack (sau mic dejun!) păcătos dar cu ingrediente sănătoase.

Serviri: 1 (pentru 2, dublează fiecare ingredient)

Timp: 10 minute

INGREDIENTE


2½ linguri Cacao
50g Semințe de Chia
350g Cottage Cheese
5 linguri Miere or Sirop de Agave
350ml Apă
2 lingurițe Extract de Vanilie

INDICAȚII


  1. Înmoaie semințele de chia în apă, 5-10 minute.
  2. Combină semințele de chia înmuiate, cottage cheese, mierea/siropul de agave, extractul de vanilie, cacaua și apa și blenduiește până ce amestecul este omogen.
  3. Să ai poftă!

Ți-a plăcut rețeta mea de Budinca de Chia cu Cacao? Ai întrebări, comentarii sau nelămuriri? Scrie-mi mai jos sau contactează-mă, mi-ar plăcea să aud de la tine!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy