Home Bea Cocktail Moscow Mule

Cocktail Moscow Mule

by Maria
0 comment
Moscow Mule

Am încercat prima data Cocktail Moscow Mule în Vegas. Desi nu sunt deloc un fan al ghimbirului, am putut aprecia cu siguranta prospetimea rece ca gheata a bauturii.

Cocktail Moscow Mule, tradus mot a mot Catar de Moscova, nu are nimic de-a face cu Moscova (bine, vodka e singura legatura) ori cu catarii. Este sugerat ca intotdeauna ca bautura sa fie servita în cana de cupru. Se pare ca acesta (cuprul) scoate in evidenta aromele bauturii si o pastreaza foarte rece. Dar daca te uiti la istoria sa, canile de cupru au fost un accident de serendipitate, care a implicat trei persoane ce au avut probleme cu vanzarea produsele lor.

Nebunia cu Moscow Mule a început candva la începutul anilor 1940, cand cei mai multi americani inca habar nu aveau ce e aia vodka. John Martin, presedintele companiei G.F. Heublein & Brothers, un importator de produse alimentare si bauturi spirtoase de pe Coasta de Est (cunoscut de asemenea si pentru introducerea faimosului sos de friptura A-1 Steak Sauce in SUA) intr-un efort de a descoperi urmatoarul cocktail in voga, a cumparat divizia nord-americana de Smirnoff, atunci o  mica distilerie de vodka.

Atunci cand Martin s-a dus in vizita la prietenul sau, Jack Morgan, care detinea un pub de pe Sunset Strip la Hollywood, el s-a plans de faptul ca nu-si putea vinde vodka. Morgan, de asemenea, s-a plans ca nu-si putea vinde berea de ghimbir. In cele din urmă o a treia persoană, Sophie Berezinski, o imigranta rusa, avea 2000 de cani de cupru, pe care nu le putea vinde. Toti trei au petrecut ore bune impreuna pentru a inventa o bautura care sa se vanda. Si-au combinat resursele, si ca urmare, bautura a devenit o senzatie la nivel national si a pus Smirnoff pe harta. Poti citi întreaga poveste de la Moscow Copper Co., creatorii initiali ai canilor de cupru.

Timp: 2 min

Serviri: 1

INGREDIENTE Cocktail Moscow Mule


1 1/2oz Vodca (45ml)Cocktail Moscow Mule
1/2oz Lime Juice (15ml)
125ml Bere de Ghimbir
Cuburi de Gheata

INDICATII Cocktail Moscow Mule


Amesteca ingredientle intr-o cana de cupru sau pahar si e gata de servit!

Ai intrebari, comentarii sau nelamuriri? Scrie-ne mai jos sau contacteaza-ne, ne-ar placea sa auzim de la tine!

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.