Home Bea Cocktail Moscow Mule

Cocktail Moscow Mule

by Maria
Moscow Mule

Am încercat prima data Cocktail Moscow Mule în Vegas. Desi nu sunt deloc un fan al ghimbirului, am putut aprecia cu siguranta prospetimea rece ca gheata a bauturii.

Cocktail Moscow Mule, tradus mot a mot Catar de Moscova, nu are nimic de-a face cu Moscova (bine, vodka e singura legatura) ori cu catarii. Este sugerat ca intotdeauna ca bautura sa fie servita în cana de cupru. Se pare ca acesta (cuprul) scoate in evidenta aromele bauturii si o pastreaza foarte rece. Dar daca te uiti la istoria sa, canile de cupru au fost un accident de serendipitate, care a implicat trei persoane ce au avut probleme cu vanzarea produsele lor.

Nebunia cu Moscow Mule a început candva la începutul anilor 1940, cand cei mai multi americani inca habar nu aveau ce e aia vodka. John Martin, presedintele companiei G.F. Heublein & Brothers, un importator de produse alimentare si bauturi spirtoase de pe Coasta de Est (cunoscut de asemenea si pentru introducerea faimosului sos de friptura A-1 Steak Sauce in SUA) intr-un efort de a descoperi urmatoarul cocktail in voga, a cumparat divizia nord-americana de Smirnoff, atunci o  mica distilerie de vodka.

Atunci cand Martin s-a dus in vizita la prietenul sau, Jack Morgan, care detinea un pub de pe Sunset Strip la Hollywood, el s-a plans de faptul ca nu-si putea vinde vodka. Morgan, de asemenea, s-a plans ca nu-si putea vinde berea de ghimbir. In cele din urmă o a treia persoană, Sophie Berezinski, o imigranta rusa, avea 2000 de cani de cupru, pe care nu le putea vinde. Toti trei au petrecut ore bune impreuna pentru a inventa o bautura care sa se vanda. Si-au combinat resursele, si ca urmare, bautura a devenit o senzatie la nivel national si a pus Smirnoff pe harta. Poti citi întreaga poveste de la Moscow Copper Co., creatorii initiali ai canilor de cupru.

Timp: 2 min

Serviri: 1

INGREDIENTE Cocktail Moscow Mule


1 1/2oz Vodca (45ml)Cocktail Moscow Mule
1/2oz Lime Juice (15ml)
125ml Bere de Ghimbir
Cuburi de Gheata

INDICATII Cocktail Moscow Mule


Amesteca ingredientle intr-o cana de cupru sau pahar si e gata de servit!

Ai intrebari, comentarii sau nelamuriri? Scrie-ne mai jos sau contacteaza-ne, ne-ar placea sa auzim de la tine!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy