Home Călătorește Daytrip: Greenwich

Daytrip: Greenwich

by Maria
Daytrip: Greenwich

Deci sunt într-un zbor de zece ore de la Londra la Vegas, fără Wi-Fi și cu stomacul plin. Așa că decid să fiu productivă și să încep să scriu. Îmi dau seama că este momentul potrivit să vă spun despre toate excursiile de o zi pe care le-am făcut înainte de excursia de la Miami și Hamptons de anul trecut. Celelalte excursii de o zi includ pe aceasta în Greenwich și încă una în Philadelphia, toate petrecându-se la câteva zile distanță una de alta. Am decis sa încep cu Daytrip: Greenwich pentru că, ei bine, a fost mai scurtă și nu știu cât timp voi avea înainte de a mă lua somnul din nou în avion.

NOTĂ: Am tot vrut să scriu acest articol Daytrip: Greenwich de o grămadă de timp! De fapt, am început să-l scriu vara trecută, în zborul Londra – Vegas, dar nu am reușit să-l finalizez și să-l postez. Până acum.

GREENWICH


Greenwich este la aproximativ 1h30min de locul unde obișnuiam să locuiesc in Forest Hills, Queens. Drumul spre Greenwich din Queens oferă unele dintre cele mai tari priveliști asupra Manhattan-ului (pe rutele I-678 N și I-95 N).

Nu am avut un itinerar, așa că am improvizat la fața locului. Atracțiile zilei au fost plimbarea prin unul dintre porturile private din zonă și plimbarea cu mașina prin micul oraș. Plimbarea prin orășel a fost destul de uimitoare. Ne-am uitat la casele, curțile și grădinile somptuoase. La vremea aceea, eram foarte interesați de decor și de remodelare a casei și căutam în mod constant inspirație. După ce ne-am plimbat puțin pe drumurile șerpuite și printre casele superbe, ne-am oprit la unul dintre porturile care se aflau în drumul nostru, Riverside Yacht Club.

Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich

Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich

DE MÂNCAT


Mai departe, pentru că eram lihniți (o stare aproape constantă pentru mine), am făcut o pauză de prânz la L’Escale. L’Escale este unul dintre acele restaurante unde tot ce mănânci este delicios. Ne-am așezat pe terasă de afară, am admirat priveliștea ce ne-o oferea golfulețul în care este localizat restaurantul și ne-am bucurat de mâncarea cu care ne-au răsfățat.

L’Escale se află, de asemenea, de cealaltă parte a Greenwich Ferry Service, unde poți lua feribotul spre Great Captain’s Island, Island Beach and Cruises to Nowhere. Dar am fost dezamăgiți atunci când am aflat că de acest serviciu se poate beneficia numai din iunie până în septembrie, așa că am lăsat-o pentru altă dată.

Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich Daytrip: Greenwich

#TBT to long hair & my dad trying not to laugh

A cute moment

CONCLUZIE


În ansamblu, a fost o excursie care a meritat făcută, mai ales într-o zi luminoasă și însorită. La fel ca și cea din The Hamptons, am avut ocazia să vizităm orașul în afara sezonului, astfel încât nu am întâlnit mulți oameni cu care să împărțim priveliștile.

Daytrip: Greenwich

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy