Home Bea Piña Colada Delicioasa

Piña Colada Delicioasa

by Maria
Piña Colada Delicioasa

Am băut cel puțin două cocktailuri uimitoare cât am stat la hotelul The Breakers la nunta unei bune prietene în Palm Beach. Dacă mă urmărești pe Instagram, probabil că le-ai văzut deja. Au fost atât de bune încât mi-am promis că încerc să le fac și acasă. Unul a fost această Piña Colada delicioasa, pe care am recreat-o acum, iar cealălalt este un Skinny Margarita, băutură rezervată pentru weekend-ul următor (fii pe poziție!).

Piña Colada este un cocktail delicios cu rom, ananas și cocos, servit blenduit cu gheață sau bine amestecat cu gheață. De asemenea, fun fact, piña colada este băutura națională a statului Puerto Rico din 1978. Eu am folosit un blender pentru a amesteca totul și pentru a sparge bine gheața, dar poți, de asemenea, să-l faci fără blender amestecând bine gheața (de exemplu cu un shaker) sau folosind gheaţă zdrobită.

Am servit băutura în coajă de ananas. Poți face la fel folosing un feliator de ananas. Am avut un feliator foarte ieftin care s-a stricat cu o săptămână înainte, așa că a trebuit să mă descurc fără. Acest video a ajutat.

Poți obține un feliator de ananas de la orice supermarket (am văzut chiar și la Jumbo), dar totuși las două surse care te-ar putea ajuta: Amazon, Emag

Serviri: 1 (pentru mai multe dublează fiecare ingredient)

Timp: 5 minute

INGREDIENTE


1 Ananas
6-7 cuburi Gheață
1 linguriță Zahăr
1 lingură Cremă de Cocos (nu am putut găsi cremă de cocos, așa că am folosit acest lichior de cocos găsit la Carrefour)
50ml Rom Alb (am folosit Bacardi Carta Blanco)
Optional: 
50ml Suc de Ananas pentru o consistentă mai lichidă

INDICAȚII


  1. Scoate miezul ananasului folosind un feliator sau un cuțit. Taie mizeul în bucăți și folosește-le la cocktail.
  2. Blenduiește gheața, bucățile de ananas, zahărul, crema de cocos și romul până ce se lichidul devine omogen.
  3. Hai, noroc!

Ți-a plăcut rețeta mea de Piña Colada Delicioasa Ai întrebări, comentarii sau nelămuriri? Scrie-mi mai jos sau contactează-mă, mi-ar plăcea să aud de la tine!

Piña Colada

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy